Voorwaarden

Prijzen:
Alle vermelde prijzen zijn in Euro, incl. 21% BTW.

Verzenden:
De verzendkosten zijn binnen Nederland €2,75, bij grotere artikelen (bijv. zwembadinrichting) €9,75. U ontvangt uw bestelling binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Alleen als een product niet voorradig is, kan de levertijd langer zijn; wij stellen u in dit geval per email op de hoogte!

Betaling:
Als u een bestelling plaatst krijgt u direct een email met bevestiging van de adresgegevens en het totaal bedrag. Na ontvangst van dit bedrag wordt uw bestelling verstuurd. Indien er binnen 10 dagen geen betaling door ons is ontvangen, vervalt de bestelling. Wij stellen u hiervan per email op de hoogte.

Garantie:
Swimlife garandeert dat de artikelen voldoen aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid.  Als u aanspraak wilt maken op garantie, stuur dan eerst een email met uw klacht. Na bevestiging kunt u overgaan tot retourneren. U ontvangt binnen 14 dagen een nieuw artikel en indien niet meer leverbaar, uw aankoopbedrag retour. Op garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als het defect of slijtage het gevolg is van nalatig onderhoud.

Ruilen/retourneren:
Ruilen/retourneren is alleen mogelijk na overleg per email. De betreffende artikelen dienen ongebruikt, voorzien van aangehechte labels/in de originele verpakking binnen 14 dagen retour te zijn ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Swimlife accepteert alleen juist gefrankeerde post.
Retour sturen kan naar het volgende adres:
Swimlife * Slingenbergstraat 2 * 5344 KL  OSS

Verlies of schade:
Swimlife is niet aansprakelijk voor verlies of schade tijdens de bezorging. Als hieraan kosten zijn verbonden, zijn deze voor rekening van de koper.

Aansprakelijkheid:
Swimlife is niet aansprakelijk voor schade door (onjuist) gebruik van geleverde materialen.
Eventuele geschillen zullen worden beslecht via het Nederlands recht en bij de Burgerlijke Rechtbank in s-Hertogenbosch.

Bij het plaatsen van een bestelling stemt u in met bovengenoemde voorwaarden.